Lleó – Barcelona, 21 de desembre de 2021 |

ROR Operador Logístico manté la seva característica mirada cap al futur amb un tancament d’any enfocat a la implementació, correcció i desenvolupament de aspectes operatius i tàctics per el seu Pla Estratègic 2022-2025. Un pla d’accelerada instauració degut a la crisi sanitària a la que la empresa familiar ha respost amb les tres línies mestre del seu pla estratègic com a eina fonamental per convertir en oportunitats les possibles amenaces que presenta el sector logístic i de transport. Aquestes línies mestre, que segueixen la trajectòria de l’empresa i a la vegada, pretenen obrir nous horitzons, es basen en la digitalització com a palanca ideal per un complet canvi cultural a l’empresa i la sostenibilitat com un objectiu en viabilitat econòmica i de creixement, impacte social i mediambiental.

ROR OL invertirà en la digitalització absoluta dels processos de la companyia, com a fita fonamental, amb un projecte de gran innovació dins del sector que permetrà donar un salt qualitatiu millorant el desenvolupament de negoci amb clients i proveïdors i fent més fàcil el treball diari dels seus treballadors, millorar en eficiència i eficàcia per ser més productius internament i arribar a ser excel·lents cap al client es un dels grans reptes de ROR OL.

L’empresa estima tancar l’any amb un creixement del 29,85% que suposa una facturació que supera els 17,46M d’euros havent assolit moltes de les fites proposades per 2021. Fites que han fet possible, entre altres, la consolidació de la delegació de transport a Madrid, com a nexe en el epicentre de la península que permetrà la connexió entre les bases logístiques de la corporació, així com operacions de transport des de la mateixa delegació i amb els circuits establerts per als clients. Al mateix temps que s’ha consolidat una nova divisió com a diversificació de l’activitat de la companyia, de taller mecànic per a flotes externes i turismes situat a Abrera, Barcelona.

Aquest creixement ha estat acompanyat, durant l’any, amb la inauguració d’una nova nau per activitats logístiques a Sant Esteve Sesrovires, a 4km del headquarter operatiu de Barcelona, amb la millora i ampliació de les instal·lacions, això com l’augment de la flota de vehicles per transport convencional i amb una especial inversió en conjunts de vehicles duotràiler, sumant un total de 5 vehicles d’aquesta tipologia a flota. Aquests últims, junts als quatre megatrucks de la flota, permeten reduir entre el 22% i el 54% d’emissions CO2 directes en transport.

ROR Operador Logístico comença l’any amb una mirada clara cap al futur, conservant sempre els valors que defineixen l’empresa i la família darrere aquesta; passió, respecte i perseverança.