León, 2 de gener 2023 |

ROR OPERADOR LOGÍSTICO, després d’afrontar un any convuls i volàtil com aquest any 2022 i, a la vegada, de convertir la incertesa en oportunitats en els últims anys, ha rebut aquest final d’any 2022 el premi VALOR al desenvolupament en els XVII PREMIOS VALORES 2022.

Aquest premi VALOR al desenvolupament, que ha entregat 8LEÓN TV pertanyent al conglomerat audiovisual EsRadio León y CYLTV de la regió de Castilla y León, es “el fruit de la trajectòria, l’esforç, el creixement i la focalització en les persones, la formació, la digitalització i la sostenibilitat” en paraules del Director General de ROR OL, Jesús Ordás, qui va rebre el premi acompanyat de 10 persones del seu equip i junt al CEO i propietari Ricardo Ortego.

És un orgull per ROR OL iniciar l’any 2023 amb la rebuda d’aquest premi, després de més de dos anys sense realitzar-se la entrega de premis per part de EsRadio León y CYLTV, ja que posa de manifest el treball diari de la companyia i la seva estratègia de creixement per els pròxims anys, convertint la empresa com a pionera i important per a la regió. ROR OL, amb aquest premi, es sent recolzat per seguir apostant per les seves noves delegacions i, com no pot ser d’altre manera, per la seva primera delegació on pertany la companyia, els seus orígens, León.