Abrera, 9 de gener 2022|

RTS Station o ROR Truck Service, a començat l’any amb un acord de concessió amb BMC Trucks, importador a Espanya del constructor de vehicles industrials British Motor Corporation. L’empresa turca confià en RTS per a consolidar-se a la regió, augmentat la seva presencia a la península i cobrint el servei de venta i post-venta de la companyia a la província barcelonesa.

El nou concessionari BMC Trucks Barcelona by RTS Station te cabuda a les instal·lacions de ROR OL ubicades a Abrera, que foren actualitzades amb una ampliació i millora del taller que va doblar la superfície de treball i professionalitzar les instal·lacions. Aquesta millora ha estat acompanyada de l’ampliació del equip RTS amb noves incorporacions així com nou i millorat equipament i maquinària.

Amb aquesta nova aliança RTS completa la seva primera fase de consolidació com a taller mecànic i es centra a la segona fase de creixement de la mà de BMC. RTS pretén consolidar-se com a marca pròpia al sector i anar de la mà de fabricants com BMC Trucks, aportant la experiència i requeriments del sector tant en assistència tècnica com en necessitats dels clients.