Delegació ROR OL Madrid

Getafe, 7 d’agost 2021 |

ROR Operador Logístico ha continuat la seva ruta de creixement dins del sector i, seguint el seu pla estratègic, ha ubicat un nou node logístic a Madrid. La nau, situada a Getafe, funcionarà com a nexe al epicentre de la península i permetrà la connexió entre bases logístiques de la corporació, així com operacions de transport des de la mateixa delegació i amb altres circuits establerts per als clients.

Amb orígens a Lleó, l’empresa va iniciar el seu pla d’expansió amb la delegació de Barcelona, un gran salt que va consolidar el operador logístic y va propulsar la diversificació d’activitat dins de ROR OL. La recent delegació a Madrid no només significa un esglaó al creixement de la organització sinó també poder oferir una millor i més optima resposta a les necessitats de transport dels clients a la capital, així com solucions logístiques i d’emmagatzematge.

ROR Operador Logístico segueix teixint la seva xarxa logística a la península, de forma estratègica i per a la seva raó de ser, el client.