ROR Operador Logístico reb el seu primer premi com a companyia, a la edició del Míting d’Auto 2022.

El Clúster de l’Industria de la Automoció de Catalunya, CIAC, va atorgar el premi de Productivitat Industrial a la categoria de Productivitat. Aquest premi està vinculat al treball i esforç realitzar per l’empresa els últims anys i sobretot a 2021, em l’emergent projecte DROP.

El guardó va ser rebut per Ricardo Ortego, CEO de la companyia, i Ricard del Alcázar, Director de Projectes i Estratègia, en presencia d’uns 300 representats de preveïdors, fabricants i empreses del sector de l’automoció a la trobada anual del CIAC.
Les paraules del CEO de ROR OL “Gràcies al treball de totes i cada una de les persones de la empresa ha sigut possible tot això, sense ells res hagués sigut possible, i sense ells res del que està per venir” van expressar la seva gratitud i la importància de les persones a l’empresa i la seva tasca realitzada a favor de la innovació, creixement i evolució dins del sector. Amb el mateix sentit es va expressar Ricard del Alcázar durant el cocktail posterior donant èmfasis en el Digital Twin DROP “El que estem realitzant es per les persones de la companyia i ho realitzem amb ells, però tot i que innovem amb el nostre Bessó Digital, tot això es possible gràcies a una persona com Ricardo Ortego, qui ens permet i em permet innovar en un sector (logística i transport) molt complicat per això. Ell es el gran innovador per confiar, deixar-nos fer i invertir-hi.”

La cinquena edició de 2022 del Míting d’Auto del CIAC que Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, tancava manifestant el propòsit del Govern d’acosneguir que Catalunya lideri la mobilitat verda del sud d’Europa, “que sigui el motor de la re industrialització del país”.