SIL 2022

Del 31 de maig al 2 de juny es va celebrar a Barcelona la 22 edició del Saló Internacional de la Logística, SIL 2022. ROR Operador Logístico va tenir presencia a aquesta fira de rellevància internacional, de la mà de RTS Station, Concessionari BMC Trucks Barcelona, BMC Trucks España i RLE International Iberia com a partner tecnològic.

La 22a edició de la fira es va inaugurar amb una taula rodona entre José María Iglesias, subdirector de EMT Madrid, David Castilla, Business Process Manager a Akzonobel i Ricard del Alcázar, Director de Projectes i Estratègia a ROR Operador Logístico.

Al stand de ROR OL, obert a l’entrada principal i al passadís central, es van celebrar activitats durant els tres dies de fira entre les que van destacar la firma de llibres per part de Santiago Niño-Becerra i les ponències de ROR OL y RLE Iberia sobre el projecte DROP i la reducció d’emissions, tot acompanyat de piscolabis, còctels i refrigeris. Activitats que aportaren un major flux de persones i que permeteren més interaccions respecte a anteriors anys, tot i ser aquesta una edició menys concorreguda del esperat.

Una edició del SIL afrontada en un escenari post-pandèmic empresa amb ganes i que va concloure amb éxit després de tres intensos dies, deixant imatges tant interessants com divertides: