ROR OPERADOR LOGÍSTICO SEGUEIX APOSTANT PER SCANIA

ROR OL acaba d’incorporar sis nous Scania a la seva flota, formada per més de 60 vehicles, la gran majoría de la marca sueca

La nostre aposta per Scania respon a la vegada a la aposta de la marca per aspectes fonamentals per nosaltres com son la fiabilitat dels seus vehicles, el consum com a punt fort, la confortabilitat de les tractores i la facilitat que ens ofereix Scania a l’hora de renovar la flota”, ens comenta Ricardo Ortego, CEO de ROR Operador Logístico.

Les noves tractores que acaba d’incorporar a la seva flota pertanyen a la sèrie R de Scania i compten amb un motor de 13 litres i 450 CV que ofereixen un par màxim de 2.350 Nm. També tenen cabina elevada Highline per el màxim confort al volant, un aspecte fonamental al que des de ROR OL concedeixen molta importància i els hi permet cuidar als conductors de la seva flota buscant la millor confortabilitat.

Aquests nous R450 de Scania han sigut adquirits amb un contracte de reparació i manteniment i també amb Fleet Mangement de Scania, el sistema de gestió de flotes basat en la connectivitat dels vehicles i que permet monitoritzar tots els aspectes de la conducció en busca de la màxima rendibilitat.