8Léon presentava el passat dissabte un reportatge sobre la trajectòria de ROR Operador Logístico

La televisió lleonesa 8León presentava el passat dissabte dia 15 de febrer de 2020, un reportatge en el que es feia resum de la trajectòria de ROR Operador Logístico, des de els seus inicis a la regió de León, fins a la seva expansió per el territori peninsular amb l’establiment de les delegacions de Barcelona i Zaragoza. S’expressava també que l’expansió per el territori no era l’únic creixement que l’empresa hauria experimentat, sinó que també ho haurien fet les funcions desenvolupades dins el sector i es que ROR, dedicat únicament al transport als seus inicis, creixeria obrint horitzons cap a la logística i el outsourcing.

Mitjançant una entrevista al Project & Lean Manager de l’empresa, Ricard del Alcázar, es presentava una visió cap al futur, mostrant una clara direcció cap a la innovació i la millora contínua. Es presentava també la intenció de establir-se a Madrid i la implantació del DUO Tràiler, un conjunt composat per un tràiler convencional i un remolc també convencional que arriba fins als 31,75 metres de longitud i transporta fins a 70 tones, assolint així un estalvi de costs de fins a un 30%

L’entrevista concloïa amb el recordatori de les tres claus que defineixen a ROR Operador Logístico, descobreix-les visualitzant el reportatge: