Arrel de la voluntat de realitzar una millora competitiva i seguir oferint un millor servei al nostre client de la zona de León, s’està habilitant les instal·lacions de ROR OL a La Bañeza, León. Les instal·lacions, que fins a dia d’avui constaven com a pàrquing i manteniment per a vehicles de la zona operativa, han estat habilitades per a dur a terme les operatives d’emmagatzematge de ROR OL a Hospital de Órbigo. Aquesta descentralització d’Hospital de Órbigo permetrà a ROR P&H millorar la seva operativa reduint els temps de trànsit amb el client i millorant l’operativa interna al ser una instal·lació pertanyent a la corporació.

Per tant, després de més de 5 anys, ROR OL deixa les instal·lacions d’Hospital de Órbigo, pero segueix apostant fidelment a tota la regió incorporant el magatzem externalitzat de producte acabat per el seu client a ROR OL La Bañeza. Les instal·lacions compten amb més de 1.200 m2 per donar cabuda a més de 1.500 pallets i al mateix temps, permetre l’accés i pàrquing a vehicles amb una campa de més de 5.000 m2 .

Des de l’organització volem seguir apostant per l’activitat logística per mirar i abraçar el futur.

Taking the future

La Bañeza, León – 31/03/2020