Durant el dilluns dia 16 d’octubre va ser entregada a una nau del polígon industrial de Los Alcázares (Múrcia) el carregament de les mercaderies que es van obtenir gràcies a la col·laboració altruista i generosa de tota la ciutat de La Bañeza i comarca.

Durant els set dies que va durar la campanya i fruit de les donacions de particulars, van ser possible omplir més d’un centenar de sacs de roba de la llar i peces de vestir, prèviament classificades per edat sexe i tipus de peça. La generositat de la ciutadania no acaba aquí, també va ser possible enviar a Múrcia diversos electrodomèstics, mobles, llits i més d’una desena de matalassos i somiers de diferents mides. Totes aquestes donacions van ser completades amb més de vint caixes d’aliments no peribles i articles d’higiene personal i neteja.

ROR OPERADOR LOGÍSTICO ha contribuït a col·laborar a aquesta campanya de solidaritat realitzant el transport de la mercaderia de la col·laboració altruista i generosa de la ciutat de La Bañeza i comarca. És un orgull per a ROR OL poder estar al costat dels afectats que, des de l’organització, els dóna suport en moments de màxima dificultat.

LLEGEIX LA NOTÍCIA DEL AJUNTAMENT DE LA BAÑEZA

Ribaseca, León – 17/10/2019