ROR OPERADOR LOGÍSTICO va realitzar el passat any 2018 un conveni amb la Universitat de León pel programa i projecte RTULE, Racing team. Aquest conveni suposa el patrocini i col·laboració amb el projecte de la universitat per donar suport, fomentar i divulgar el projecte, la universitat de León i, potenciar, la informació i talent dels enginyers del futur de la regió de León.

El dimecres dia 10 de juliol de 2019 es va visitar els estudiants que participen de manera voluntària al projecte, els quals van detallar els detalls del programa, com s’està desenvolupant i van mostrar un dels models de cotxe de competició que estan realitzant

Per a ROR OL és un enorme plaer poder contribuir en aquest repte, així com ser partíceps de les fites i objectius que RTULE assolirà en u futur molt pròxim.

Un impuls per a la zona de León, mirant cap al futur.

Ribaseca, León – 11/07/2019