ROR OPERADOR LOGÍSTICO inaugura noves oficines a Abrera, Barcelona. Les instal·lacions compten amb més de 500m2 d’oficines amb espai diàfan per a les diferents àrees. També s’ha millorat les instal·lacions pels treballadors amb espais amplis, així com la possibilitat de disposar d’una nova zona comú amb sala de descans i menjador.

 

Les noves instal·lacions compten amb un gran magatzem de 4.000m2 amb set nous molls, els quals permeten augmentar la capacitat de les activitats logístiques a la zona d’Abrera, fins ara limitades pel creixement de volum amb els clients actuals. A més a més, compta amb una àmplia parcel·la per a poder estacionar vehicles, així com una zona d’aparcament per a treballadors de les instal·lacions.

 

Tot això permet augmentar el terra logístic de la zona d’Abrera. Una nova etapa per a seguir abraçant el futur des del present.

 

Abrera, Barcelona – 20/02/2018