Durant el mes de febrer 2021 ROR OL ha habilitat les instal·lacions de la campa i taller RTS d’Abrera per oferir un nou servei de rentat per a camions de la corporació i flotes externes. Les noves instal·lacions fan possible un servei ràpid i complert, que garanteix una neteja exhaustiva de l’exterior dels vehicles mitjançant un raspall vertical elèctric. La reducció en temps d’espera no es l’única avantatge d’aquest nou sistema de rentat per a vehicles industrials, i es que aquest garanteix un notable estalvi d’aigua i components químics, respectant el medi ambient i aconseguint un servei òptim i sostenible.

Amb aquesta actualització a la delegació barcelonesa de l’empresa, formada per la campa, taller i tres magatzems logístics, així com també oficines i el headquarter operatiu, l’empresa pretén seguir amb el seu pla de millor continua, millorant i innovant en els serveis oferts per a una plena satisfacció per part del client.

Fes clic aquí per visualitzar un breu vídeo sobre el nostre rentat de camions.