El passat 26,27 i 28 de juny es va celebrar el Saló Internacional de la Logística i la Manutenció 2019, més conegut com SIL 2019. La XXI edició del saló va tenir lloc a Barcelona altre cop, convertint la capital catalana com a capital mundial de la logística per uns dies, tenint en compte que ja ho és a nivell global.

En aquesta edició ROR OPERADOR LOGÍSTICO va participar de nou com a tercer any consecutiu, però aquest cop ho va fer com expositor en un stand avantguardista a l’entrada principal. Durant els tres dies del congrés ROR OL va participar en diferents ponències, taules rodones, entrevistes en directe per la radio, activitats de networking, va tenir representació a la Nit de la Logística i va realitzar diferents activitats, esmorzars i moments distesos amb els seus clients, col·laboradors i possibles nous contactes per a noves col·laboracions.

Sens dubte, fou una edició espectacular, on ROR OL va participar per prendre impuls mirant cap al futur.

Barcelona, Barcelona – 02/07/2019